Nike Air Skylon Lage Prijs

Forums Forums BrainSuite Diffusion Pipeline (BDP) Nike Air Skylon Lage Prijs

Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #2110
   shuyan
   Participant

   Een van de meest gevraagde retros uit het begin van de jaren negentig, waarin Nike hardloopt, wordt eindelijk in juni verkocht. Kopen Nike Air Skylon Sean Wotherspoon gaf ons enkele weken geleden voor het eerst een kijkje in de OG paars / groenblauw colorway van de Air Skylon 2, maar het lijkt erop dat Nike op 2 juni twee andere originele stijlen voor vrouwen terugbrengt bij Nike Sportswear retailers wereldwijd. Je hebt de keuze tussen de Court Purple / Solar Red of Amarillo / Total Orange op de onmiskenbare lava-splatter-gradiĆ«nt op de bovenkant, maar merk op dat beide versies dameskleuren zijn – dus pas je maat aan.

   Een favoriet uit de vroege jaren 90 zal dit weekend een triomfantelijke terugkeer naar de markt maken, want Nike Air Skylon Goedkoop laat een trifecta van geliefde OG-kleuren vallen: Clear Emerald, Court Purple en Amarillo. Oorspronkelijk gemaakt met neutrale hardlopers en underpronators in gedachten, hebben alle drie de kleuren van de klassieke schoen een wit / bruin nubuck en mesh bovenwerk voor ademend vermogen en ondersteuning.

   Hij heeft hetzelfde ethos meegegeven aan zijn Nike Air Skylon Lage Prijs samenwerkingsverbanden en biedt premium verfraaiingen zoals een geperforeerde lederen tong, lakleer Swoosh en nieuw knevelsysteem, terwijl de vorm en de algehele stijl niet te veel verschillen van de originele versie. Aangekomen in zowel een zwarte als een “Light Bone”, roepen de schoenen van Lorenzo een overwegend tonaal bovendeel – behalve grijze klappen door de toebox – en worden afgerond door speciale “Fear Of God” -logo’s op de zijhiel, ter vervanging van de normale Skylon-tekst .

   Het Nike Air Skylon Schoenen silhouet is in 2018 terug in actie gekomen en heeft meerdere nieuwe en OG-kleurenschema’s uitgebracht, die pronken met zijn schitterende middenvoet. Een van die OG-iteraties roept een glinsterende Blue Lagoon en Grand Purple-gradiĆ«ntpatroon op met blauwe branding op de zijhiel en hielstempel. Nu is het Beaverton-merk ingesteld om de Skylon te remixen met een zeer vergelijkbare kleurstelling die zijn witte bovenwerk vervangt met een meer herfst- en winterklare zwarte toon. Een witte Swoosh en tussenzool voegen echter contrast toe, waardoor de diep paars-naar-hemelsblauwe vervaging de meeste aandacht van de consument krijgt.

   Na het uitbrengen in zowel een grimmige zwarte als een luchtige witte kleurstelling, staat Fear Of God’s luxe versie van de throwback Nike Air Skylon Dames/Heren nu in een ander on-ton tonaal palet: “Light Bone”. De eerste twee paren waren goed ontvangen vanwege het vermogen van ontwerper Jerry Lorenzo om hun klassieke sportieve stijl te combineren met zijn unieke high-end streetwear-flair, en dat designethos wordt zeker voortgezet op dit nieuwe paar.

   http://www.goodsnkr.com

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.