Adidas Yeezy Boost 700 Sale

Forums Forums Bug Reports Adidas Yeezy Boost 700 Sale

 • This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #2215
   gorze
   Participant

   Tot voor kort gespeculeerd, zal de [url=https://www.indsnkr.com/]Adidas Yeezy Boost Heren[/url] “Magnet” eindelijk aan de grond komen in de eerste dagen van de komende maand. Toevoegen aan de silhouetfamilie bijna halverwege de levenscyclus van zijn V2-iteratie, het kleurrijke schema is zeker gericht op het opnieuw tot leven wekken van de magische, sportieve gewaagde hits van verschillende neutrale kleuren in een vorm die karakteristiek is, maar even welkom na menig grijs gekleed paar. Bovendeel, waarvan de materialen in en uitruilen met de gebruikelijke verdachten van suède, glad leer en nubuck, liggen op een donkerder toonspectrum: veel van de overlays hebben een donker, vaal grijs met hun onderliggende basis als gevolg van een iets afwijkende tint ; lambrisering naar achteren is enorm lichter in een meer bruin gezicht, terwijl de bovenlijnen en voeringdetails zacht zijn in een paddenstoelachtige look.

   [url=https://www.indsnkr.com/adidas-yeezy-boost-700-magnet-grijs-bruin-fv9922-aanbieding.html][img]https://www.indsnkr.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480×480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/t/ftdstrct024.jpg[/img][/url]

   Dit najaar luiden ze een nieuwe versie van de [url=https://www.indsnkr.com/]Adidas Yeezy Boost 700 Sale[/url] in met deze geheel nieuwe ziekenhuisblauwe kleurstelling. Afgezien van de originele “Waverunner” (die het afgelopen weekend in volledige gezinsmaten werd bijgevuld), hebben veel van de vorige 700 modellen veel meer monochromatische kleurenpaletten gevolgd. Hoewel deze onopvallende stijl is gebouwd met een basis die is overgoten met een mix van grijze tinten, verwelkomt het lichtgevende oranje veters en groenblauwe overlays die op de teendoos zijn aangebracht. Met dit model, in aanvulling op de “Magnet” iteratie die volgende maand uitkomt, dienen deze als hints dat de Three Stripes in een meer kleurrijke richting zouden kunnen verschuiven voor toekomstige stijlen.

   Hieronder vindt u de officiële winkellijst voor de [url=https://www.indsnkr.com/]Adidas Yeezy Boost 350 Goedkoop[/url]. Momenteel brengen alleen officiële adidas-verkooplocaties wereldwijd de schoenen uit en zullen ze waarschijnlijk beschikbaar stellen via loterijen in de winkel. Bovendien maakt de Adidas Confirmed App de Yeezy Zebra-schoenen beschikbaar op vier Amerikaanse locaties: NYC, Miami South Beach en Aventura en LA’s Melrose Avenue. Sneakerboetieks hebben nog geen release-informatie voor de schoenen bekendgemaakt.

   adidas heeft de registratie geopend voor de [url=https://www.indsnkr.com/]Kopen Adidas Yeezy 350 Boost[/url]. Reserveringsmogelijkheden gaan live op woensdag 22 februari om 16:00 uur EST. Momenteel zijn adidas SoHo, Miami Beach, Miami Aventura en Los Angeles Melrose de enige vier Amerikaanse locaties die de Zebra Yeezy Boosts aanbieden. Sneakerboetieks zullen ook een beperkt aantal schoenen uitbrengen en via loterij worden vrijgegeven.

   Hoewel de adidas Yeezy-lijn op wekelijkse basis frisse nieuwe makeups uitbrengt, hebben we sinds de ‘Bone White’-colorway van augustus geen [url=https://www.indsnkr.com/]Adidas Yeezy Boost 500 Bestellen[/url] gezien. Aan die ‘verlengde’ onderbreking zal echter in november een einde komen, aangezien de 500 retailers zullen raken in een seizoensgeschikte ‘Stone’-kleurstelling. Nieuw materiaal is hier het meest fascinerende kenmerk, aangezien de standaard mesh-basis en tong worden vervangen door neopreen uit de ruimtetijd – vergelijkbaar met het synthetisch materiaal dat wordt gebruikt op de Yeezy 500 High – voor een make-up die de look van de 500 schijnbaar verandert van een sportieve hybride in een volledig high fashion silhouet.

   http://www.indsnkr.com

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.